Wie zijn wij?

Het team rasvertegenwoordigers Walliser Schwarznase (team RV WSN)  is per november 2020 door zowel de Walliser Schwarznase (WSN) leden als het bestuur van de Vereniging van Speciale schapenrassen (VSS) verkozen en benoemd tot Team Rasvertegenwoordigers WSN.

Dit team bestaat uit meerdere leden. Samen denken we de kennis en kunde te hebben om de leden en aspirantleden van de VSS met Walliser Schwarznasen goed te kunnen ondersteunen. wij hebben persoonlijke ruime ervaring met het houden van dit ras , een breed netwerk, digitale vaardigheden en bestuurlijke ervaring.

Wij gaan ons de komende tijd met veel enthousiasme inzetten voor het ras Walliser Schwaznase in het algemeen en in het bijzonder voor aangesloten leden. Dit willen we doen door het organiseren van fysieke en digitale bijeenkomsten voor alle leden, door het delen van kennis en ervaring van en met de leden en door het digitaal toegankelijk maken van relevante informatie over het houden en verzorgen van WSN op deze website.

Ook willen we aandacht besteden aan de begeleiding van potentiële houders van WSN zodat zij vóóraf de juiste keuzes in de aanschaf kunnen maken.

Maar bovenal willen we actieve deelname van en met de leden stimuleren zodat eenieder nog meer plezier krijgt in het houden en fokken van Walliser Schwarznase.

 

Hetty van Riessen (contactpersoon)